Koeweistraat 6C
4181 CD Waardenburg
Telefoon: +31 - (0)317 357 692
E-mail: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

Werkwijze

Elk project vereist zijn eigen aanpak, belangrijk is om een goed helder beeld te creëren over de wensen, behoefte en eisen die de gebruiker aan de ruimte stelt.
Werkwijze

Daarom is het belangrijk om opdrachtgevers en gebruikers te leren kennen. Dat is de reden dat wij te allen tijden graag langs komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aan de hand van dit gesprek worden de eisen en wensen gedefinieerd. Met deze informatie worden indelingen, materialen en kleuren bepaald. Deze kunnen vervolgens worden vertaald in een conceptontwerp. Bij het conceptontwerp maken wij ook een begroting zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Als het ontwerp is bepaald, worden de individuele producten geselecteerd en in overleg gekozen. Hierbij bewaken wij het door u gestelde budget en aan de hand daarvan zal er een definitieve offerte worden opgesteld waaruit de opdracht zal volgen en u niet meer voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Na opdracht zullen wij deze met zorg gaan uitvoeren. Dit doen wij door een heldere planning op te stellen en diverse leverdata te verifiëren. Hierna wordt de planning en uitvoering definitief en zullen wij het gehele traject voor u persoonlijk begeleiden.

Zo kunnen wij samen uw project met succes realiseren!