Koeweistraat 6C
4181 CD Waardenburg
Telefoon: +31 - (0)317 357 692
E-mail: info@vdkprojecten.nl
De beste afwerking
Projectinrichter
Korte communicatielijnen

Vind de perfecte projectvloeren bij VDK projecten B.V. uit regio Den Bosch. Onze professionals leggen de projectvloeren, waardoor uw bedrijf een professionele uitstraling krijgt. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en met een verschillende afwerking. Bekijk het volledige assortiment en vind de vloer die bij uw bedrijf past.

Bent u opzoek naar een projectirichter?

Neem dan nu contact met ons op!

Bestel de beste projectvloeren voor uw business

Ons bedrijf uit Waardenburg, regio Den Bosch verkoopt veel projectvloeren aan verschillende soorten bedrijven. Veel gebruikte projectvloeren zijn tapijt, linoleum, pvc-vloeren, gietvloeren en linoleumvloeren. Aan projectvloeren worden hogere eisen gesteld dan aan vloeren voor een woning. Dit komt omdat er veel meer gebruik van gemaakt wordt, denk hierbij bijvoorbeeld aan een kantoorvloer. Hier lopen heel veel mensen dagelijks overheen. De vloeren zijn vaak niet gemakkelijk om te leggen en dus wordt het meestal aan professionals overgelaten. Bekijk nu ons volledige assortiment aan projectvloeren. Gaat u bijvoorbeeld voor een industriële vloer, of toch een tapijtvloer? De keuze is geheel aan u.

VDK Projecten B.V.

Neem nu contact op met ons bedrijf

Wilt u meer weten over de projectvloeren van VDK projecten B.V.? Vul dan ons contactformulier in, stuur ons een e-mail via info@vdkprojecten.nl, of neem telefonisch contact op via +31 - (0)317 357 692. De experts beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het vinden van de perfecte vloer voor uw bedrijf.