Koeweistraat 6C
4181 CD Waardenburg
Telefoon: +31 - (0)317 357 692
E-mail: info@vdkprojecten.nl
De beste afwerking
Projectinrichter
Korte communicatielijnen

Vind de perfecte projectvloeren bij VDK projecten B.V. in Waardenburg nabij Den Bosch. Onze professionals leggen de projectvloeren, waardoor uw bedrijf een professionele uitstraling krijgt. De vloeren zijn verkrijgbaar in diverse materialen en met een verschillende afwerking. Bekijk het volledige assortiment en vindt de vloer die bij uw bedrijf past.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

Bestel de beste projectvloeren voor uw bedrijf

In onze vloerenwinkel verkopen wij veel projectvloeren aan verschillende soorten bedrijven. Veel gebruikte projectvloeren zijn tapijt, linoleum, pvc-vloeren, gietvloeren en linoleumvloeren. Aan projectvloeren worden hogere eisen gesteld dan aan vloeren voor een woning. Dit komt omdat er veel meer gebruik van wordt gemaakt, denk hierbij bijvoorbeeld aan een kantoorvloer. Hier lopen heel veel mensen dagelijks overheen. De vloeren zijn vaak niet gemakkelijk om te leggen en dus wordt het meestal aan professionals overgelaten. Om u een idee te geven wat wij mogelijk kunnen maken, hebben wij enkele van onze projecten op een rijtje gezet. Zo hebben wij in het verleden een industriële vloer mogen verwezenlijken voor in technische ruimtes.

VDK Projecten B.V.

Neem nu contact op met ons bedrijf

De mooiste projectvloeren vindt u in ons aanbod. Onze projectinrichter gaat graag met u in gesprek om uw wensen voor een projectvloer te bespreken. Wij maken een overzichtelijk plan, waarbij het voor beide partijen duidelijk is wat er gaat gebeuren. Tevens komen wij graag langs om te inventariseren wat er nodig is. Plan vrijblijvend uw kennismakingsgesprek of afspraak op locatie in.