Koeweistraat 6C
4181 CD Waardenburg
Telefoon: +31 - (0)317 357 692
E-mail: info@vdkprojecten.nl

Marmoleum met betonlook

De beste afwerking
Projectinrichter
Korte communicatielijnen

De vloeren van Marmoleum met een betonlook worden steeds populairder. Dit geldt niet alleen voor in huis, maar ook voor bedrijven. De duurzame vloer biedt een strakke uitstraling en gaat lang mee. Tevens is de vloer laag in onderhoud. Hierdoor is het de ideale vloer voor een omgeving waar veel mensen lopen. VDK projecten B.V. in Waardenburg helpt u graag bij het vinden van een Marmoleum-vloer met betonlook en het leggen daarvan.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

Deze vloer van Marmoleum met een betonlook heeft vele voordelen

De vloeren van Marmoleum met een betonlook zijn uniek in hun soort. Een Marmoleum-vloer is gemaakt van linoleum, een duurzaam materiaal. Dit type vloer wordt vaak verward met een pvc-vloer, aangezien het bijna dezelfde specificaties heeft. Echter is een vloer van Marmoleum in een betonlook gemaakt van natuurlijke grondstoffen, waar een vloer van pvc van kunststof gemaakt is. Daarnaast is een vloer van Marmoleum met een betonlook een goed alternatief voor een gietvloer. Dit is ideaal wanneer u op een korte termijn een nieuwe vloer wilt hebben met een industriële uitstraling. De betonlook van Marmoleum is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u de mogelijkheid krijgt om de kleur te kiezen die het beste bij uw interieur past. Als ervaren projectinrichter voorzien wij u graag van passend advies.

VDK Projecten B.V.

Kom bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek

Wanneer u op zoek bent naar een betonlook Marmoleum-vloer bent u bij onze vloerenwinkel van harte welkom. Wij geven u, indien gewild, advies op maat. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en de ruimte waarin de vloer terecht komt. Wij hanteren hierbij onze eigen werkwijze om u te voorzien van de beste ondersteuning en daarnaast een hoogwaardige kwaliteit. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in.