Koeweistraat 6C
4181 CD Waardenburg
Telefoon: +31 - (0)317 357 692
E-mail: info@vdkprojecten.nl
De beste afwerking
Projectinrichter
Korte communicatielijnen

Kantoorvloeren zijn in diverse soorten en maten beschikbaar bij VDK projecten B.V. in Waardenburg. Door ons grote aanbod aan verschillende kantoorvloeren, vindt u gegarandeerd een vloer die voldoet aan uw wensen. Daarbij houden onze specialisten rekening met welk materiaal het beste voldoet aan uw wensen.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

Verschillende soorten kantoorvloeren voor uw bedrijf

In onze winkel hebben wij verschillende soorten kantoorvloeren. In een kantoorruimte maakt het vaak niet uit welk type vloer u laat leggen. Echter is het wel van belang dat deze voldoet aan uw wensen. Als projectinrichter zetten wij ons graag in om u te voorzien van de beste vloerbekleding. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in projectvloeren. Dit zijn hele sterke vloeren die lang meegaan. Zo is vloerbedekking ideaal als u de akoestiek in het gebouw wilt verbeteren. Tevens zijn pvc-puzzeltegels met zijn krasbestendige functie ideaal als er veel beweging is in het pand. U merkt het al: de keuze is reuze. Onze specialisten helpen u dan ook graag bij het uitkiezen van een geschikte vloer voor uw kantoor.

VDK Projecten B.V.

Vraag een offerte aan

Het uitkiezen van een vloer voor uw kantoor doet u niet dagelijks. Laat u daarom ook adviseren door onze experts. Wij sommen de kosten voor een pvc-vloer bijvoorbeeld overzichtelijk voor u op. Hierdoor bent u volledig op de hoogte. Dit is onderdeel van de duidelijke werkwijze die wij aanhouden. Bent u benieuwd welke vloer het beste is voor u kantoor? Neem dan contact met ons op.