Koeweistraat 6C
4181 CD Waardenburg
Telefoon: +31 - (0)317 357 692
E-mail: info@vdkprojecten.nl
De beste afwerking
Projectinrichter
Korte communicatielijnen

Een betonvloer is perfect te gebruiken als een industrievloer. Een industrievloer is een sterke vloer dat tegen een stootje kan. Er staan met gemak zware items op zonder dat er beschadigingen op de vloer komen. Bekijk nu het hele assortiment in onze vloerenwinkel en vind de perfecte vloer voor binnen uw bedrijf.

Bent u opzoek naar een projectirichter?

Neem dan nu contact met ons op!

Een industrievloer voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een industrievloer voor uw bedrijf? Bekijk dan nu al de verschillende vloeren van VDK projecten B.V. uit Waardenburg, nabij Den Bosch. Een betonvloer is een goede optie als industrievloer omdat dit een stevige vloer is die niet makkelijk kapot gaat. Er kunnen met gemak zware items op staan zonder dat dit schade aan de vloer aanbrengt. Een gietvloer is hiervoor ook een goede optie, deze worden gelegd door onze professionals. Daarnaast hebben we ook verschillende projectvloeren in ons assortiment. Dit zijn sterke vloeren die geschikt zijn voor verschillende soorten bedrijven.

VDK Projecten B.V.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer weten over onze vloerenwinkel in regio Den Bosch? Neem dan nu contact met ons op. Stuur ons een e-mail via info@vdkprojecten.nl, of neem telefonisch contact op via +31 - (0)317 357 692. Stel onze professionals vragen over ons bedrijf, zij beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het vinden van de perfecte vloer voor uw bedrijf.