Koeweistraat 6C
4181 CD Waardenburg
Telefoon: +31 - (0)317 357 692
E-mail: info@vdkprojecten.nl
De beste afwerking
Projectinrichter
Korte communicatielijnen

Een betonvloer is perfect te gebruiken als een industrievloer. VDK projecten B.V. in Waardenburg legt zonder moeite een sterke industriële vloer die tegen een stootje kan. Zo staan er met gemak zware items op zonder dat er beschadigingen op de vloer komen. Met een breed assortiment aan vloeren, hebben wij gegarandeerd de ideale vloer voor uw bedrijf in de industrie.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

Een industrievloer voor uw bedrijf

Als projectinrichter ontzorgen wij u volledig als het neer komt op een nieuwe industrievloer. Wij hebben jarenlange ervaring in projectvloeren. Deze vloeren, waaronder industriële vloeren, leggen wij voor bedrijven in diverse sectoren. Een betonvloer is een van de meest voorkomende industrievloeren. Door de kracht van het materiaal gaat het lang mee en is de balastkracht hoog. Echter zien we steeds vaker dat er voor een gietvloer gekozen wordt. Deze wordt van een ander materiaal gemaakt. Natuurlijk is het ook geen probleem voor ons om een ESD-vloer met een pvc-stijl te leggen. Dit type vloer is ideaal wanneer er sprake is van statische ontlading van apparatuur.

VDK Projecten B.V.

Vraag raad aan een specialist

Voorzie uw bedrijf van de ideale industrievloer en zorg voor een veilige werkomgeving. Onze specialisten kijken graag met u mee welke industriële vloer het beste past bij uw bedrijf. Om dit te realiseren hanteren wij een duidelijke werkwijze. Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek.