Koeweistraat 6C
4181 CD Waardenburg
Telefoon: +31 - (0)317 357 692
E-mail: info@vdkprojecten.nl

Vloerbedekking voor een hotel

De beste afwerking
Projectinrichter
Korte communicatielijnen

In een hotel is vloerbedekking enorm handig. Gasten komen hun kamer binnen en hebben gelijk een zachte ondergrond. Dit maakt een hotelkamer een stuk huiselijker. De vloerbedding zorgt voor een warm welkom voor de gasten. U kunt bij VDK projecten B.V. in Waardenburg kiezen voor een hele vloerbedekking voor in uw hotel of voor een tapijtvloer.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

Plaats in uw hotel vloerbedekking

Wilt u vloerbedekking laten leggen in uw hotel? Kom dan langs bij onze vloerenwinkel. VDK projecten B.V. bevindt zich in Waardenburg en heeft veel verschillende soorten vloerbedekking en vloeren. De vloerbedekking gaat lang mee en blijft lang mooi. De vloerbedekking is onderdeel van een van onze projectvloeren. Deze vloeren gaan nog langer mee dan in een normale woning, omdat ze van nog hogere kwaliteit zijn gemaakt. In ons assortiment hebben we ook tapijt vloerbedekking, bekijk nu ons hele assortiment. Laat uw vloerbedekking leggen door onze professionals.

VDK Projecten B.V.

Bekijk nu het hele assortiment

Voorzie uw hotel van een vloerbedekking een laat deze leggen door een projectinterieur. Wij voorzien u graag van de perfecte vloer. Neem contact met ons bedrijf op voor het maken van een afspraak. Tevens staan onze professionals voor u klaar om vragen te beantwoorden over ons bedrijf. Samen met ons vindt u de ideale vloerbedekking voor uw hotel.