Koeweistraat 6C
4181 CD Waardenburg
Telefoon: +31 - (0)317 357 692
E-mail: info@vdkprojecten.nl
De beste afwerking
Projectinrichter
Korte communicatielijnen

ESD-vloeren zijn perfect als bedrijfsvloer. Deze vloeren zorgen ervoor dat de statische elektriciteit ontladen wordt, dit is dus perfect als uw bedrijf veel met stroom of elektriciteit werkt. Met deze vloeren komen uw medewerkers veilig op de werkvloer en blijven uw producten beschermd. Bekijk nu ons volledige assortiment van VDK projecten B.V. in Waardenburg.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

ESD -vloeren voor uw bedrijf

ESD staat voor Electro Static Discharge – vertaalt naar het Nederlands: statische elektriciteit ontlading. ESD-vloeren zijn dus vloeren die statische elektriciteit gecontroleerd wegvoeren. Om deze reden worden ESD-vloeren ook wel een antistatische vloeren genoemd. Deze vloeren zijn dus perfect als industrievloer. Doordat deze vloeren een belangrijke functie hebben, is het raadzaam om het te laten leggen door een ervaren projectinrichter. Wij zijn zo’n ervaren partij en kunnen daardoor professioneel een ESD-vloer met een pvc- of andere stijl leggen. Naast deze vloeren hebben we ook andere projectvloeren in ons assortiment. Hierdoor hebben wij altijd een geschikte vloer voor uw bedrijf tot onze beschikking.

VDK Projecten B.V.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor onze ESD-vloeren. Wilt u meer weten over onze winkel? Neem dan nu contact met ons op. Stel de vragen over ons bedrijf, onze professionals beantwoorden al uw vragen en helpen u bij het vinden van de perfecte vloer voor uw bedrijf.