Koeweistraat 6C
4181 CD Waardenburg
Telefoon: +31 - (0)317 357 692
E-mail: info@vdkprojecten.nl

Uw bedrijfsvloer laten coaten

De beste afwerking
Projectinrichter
Korte communicatielijnen

Wilt u uw bedrijfsvloer laten coaten door professionals? VDK projecten B.V. helpt u daar graag bij. Ons bedrijf is gevestigd in Waardenburg en we hebben de professionals in huis die uw vloeren leggen, maar ook behandelen of coaten. Door het coaten gaat de vloer nog langer mee, omdat er een beschermende laag op komt.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

Laat uw bedrijfsvloer coaten door ons bedrijf

Laat uw bedrijfsvloer coaten door de professionals van ons bedrijf in vloer- en raambekleding. Door het coaten ontstaat er een beschermende laag op de vloer, waardoor deze nog langer mee gaat. Onze vloeren zijn gemaakt van hoge kwaliteit en met het coaten wordt de levensduur van uw bedrijfsvloer nog verder verlengd. Marmoleum is een merknaam voor duurzame vloeren gemaakt van linoneum. Een mogelijkheid voor een linoneum vloer zijn puzzeltegels. Deze bedrijfsvloer wordt in stukjes gelegd, zoals een puzzel en vervolgens gecoat. U kunt kiezen uit unieke patronen. Als projectinrichter ontzien wij u volledig bij het leggen van de perfecte bedrijfsvloer en het coaten daarvan.

VDK Projecten B.V.

Neem nu contact op met ons bedrijf

Het coaten van uw bedrijfsvloer laat u over aan de experts van onze vloerenwinkel. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Voor een goede inventarisatie komen we graag een keer bij u langs om alles goed door te spreken. Tevens zijn we direct in de gelegenheid om eventuele vragen te beantwoorden. Wij lichten u graag in over onze werkwijze.